giovedì 16 settembre 2010

“Venite Anime ad Amare l’Amore” - Appuntamenti della Fraternità dei Giovani del Cuore di Cristo


La Fraternità dei Giovani del Cuore di Cristo
Vëllazëria Rinore e Zemrës së Krishtit
Giovani AlbanesiAppuntamenti

Takimet tona do të mbahen ditën e Dielë ora 1600 tek murgesht Mantellate përballë san Paolos.
I nostri incontri si tengono la domenica alle 16 presso le suore Mantellate di fronte a San Paolo.
Jeni të ftuar edhe të Premtën e 1-ë ora 2100, tuj kene se është mesha e Zemrës Krishtit dhe ne kemi këtë emër.
Siete invitati al primo venerdì del mese ore 21, dal momento che noi portiamo questo nome (del Sacro Cuore).
Të shtunden e tretë ora 2100 vazhdojnë takimet me dom Gjovalin Simoni tek Kisha e Shën Palit.
Il terzo sabato del mese ore 21 continuano gli incontri con don Gjovalin Simoni presso la chiesa di San Paolo.
Çdo të Dielë të 3-të të muajit ora 1600 është Mesha në shqip në san Paolos.
Ogni terza domenica del mese Santa Messa in lingua albanese a San Paolo.


Këtë vit takimet tona do kenë këto 4 pika:
Quest’anno i nostri incontri seguono questi 4 punti:


1)Lectio Divina apo lexim shpirtëror mbi Ungjillin e Mateut.
Lectio Divina sul Vangelo di Matteo
2)Lexim dhe komente sëbashku mbi letrën e Papës për GMG
Lettura commento della Lettera del Papa per la GMG 2011
3)Tema mbi Kishën.
Il tema della Chiesa
4)Adhurimi Eukaristik me Vllazninë e të Rinjve të Jerusalemit.
Adorazione eucaristica


“O i Lumi Jezu Krisht zemërbutë e i përvuajtur,
bëj që zemra ime t’i përngjajë zemrës sate”

Nessun commento:

Posta un commento